Disclaimer

Deze disclaimer geldt voor alle pagina’s op het domein www.bwpe.nl.

Bouwpartners Engineering besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze site. De verstrekte informatie op de site wordt zo actueel mogelijk bijgehouden. Toch kan het zijn dat de weergegeven informatie op de site niet (meer) geheel juist is.
Bouwpartners Engineering staat het vrij om op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen. Bouwpartners Engineering kan geen garantie geven voor het door de bezoeker beoogde resultaat op basis van de in deze site verstrekte informatie. Om privacy- redenen zijn bij sommige referenties namen en/ of adresgegevens aangepast. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Door gebruik te maken van (de functies van) deze website gaat u akkoord met de voorwaarden in deze disclaimer. Heeft u onregelmatigheden waargenomen, of heeft u opmerkingen over deze website? Dan vernemen wij dit graag door het invullen van een bericht via het contactformulier of het sturen van een email naar info@bwpe.nl.

Alle content (inclusief deze disclaimer) op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Deze content mag niet worden gekopieerd of hergebruikt zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf van Bouwpartners Engineering.

(C) 2018 Bouwpartners Engineering

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!